http://innred.no/wp-content/uploads/2015/11/rot-punkt-74-2.png


http://innred.no/wp-content/uploads/2015/11/rot-punkt-80-3.png


http://innred.no/wp-content/uploads/2015/11/rot-punkt-78.png


http://innred.no/wp-content/uploads/2015/11/rot-punkt-80-3.png
Flotte kjøkkener i moderne design


Rotpunkt kjøkkeninventar finnes i mange forskjellige modeller og farger. Et lekkert kvalitets kjøkken fra Rotpunkt kan være både lakkert høyglans eller mat i mange forskjellige farger – inklusiv alle RAL farger. Rotpunkt finnes naturligvis også i laminat farger og i træ.
Ønsker du et moderne Rotpunkt kjøkken, kan du velge håndtaksløst kjøkken med metalskinne eller skinne lakkert eller i samme materiale som skapet. Det finnes naturligvis også mange flotte grep, hvis du gjerne vil ha et grep på ditt Rotpunkt kjøkken. Når du kjøper et moderne kjøkken hos Rotpunkt, kjøper du et kjøkken hvor der er fokus på kvalitet, design og funksjonalitet. Våre kjøkkener er fylt med smarte detaljer og gode materialer. Det er noe av kjennetegnene ved våre produkter.
Kjøkkenet er for mange familier midtpunktet i en hektisk hverdag og det blir brukt mange timer i kjøkkenet, derfor skal man alltid velge sitt kjøkken med omtanke og sikre seg at man får et kjøkken som man er glad i mange år fremover. Vil du gjerne høre mere om hva vi kan tilbyde deg, så er du meget velkommen til at kontakte oss her på siden eller komme til vår butikk på Skøyen i Oslo.

Sherwood Black / Splendid Oak

City Nature Oak / Iron Brown Steel

City Nature Oak / Class Black

Sherwood Park / Terragrey

Titanium Metal Line

Marble / Brown leather

Black Line Terra Grey

Raw Pastel Smoke

Sherwood Manhattan

Ergo Pastel Smoke

Leaf Eucca Mocca

Splendid old wild oak

Zerox HPL Grigio

Verde / Iron Goldrush


© Copyright by INNRED 2017. Powered by Media Performance. All rights reserved.