http://innred.no/wp-content/uploads/2015/11/rot-punkt-74-2.png


http://innred.no/wp-content/uploads/2015/11/rot-punkt-80-3.png


http://innred.no/wp-content/uploads/2015/11/rot-punkt-78.png


http://innred.no/wp-content/uploads/2015/11/rot-punkt-80-3.png


http://innred.no/wp-content/uploads/2015/11/rot-punkt-75-2.png
http://innred.no/wp-content/uploads/2015/11/rot-punkt-79.png


http://innred.no/wp-content/uploads/2015/11/rot-punkt-80-3.png
FARVEL TIL FINGERAVTRYKK-FLEKKER PÅ KJØKKENET


Finner du alltid et eller annet merke eller fingeravtrykk-flekker når du trodde du hadde vasket overalt på kjøkkenet? Rotpunkt Kjøkken revolusjonerer kjøkkenet nok en engang.

Bruker du mye tid på kjøkkenet? Bruker barna eller gjester kjøkkenbenken? Rotpunkt kjøkken har utviklet en ny teknologi for å forenkle din hverdag på kjøkkenet! Nå kan du slappe av, fordi fingeravtrykk-frie kjøkkendører er endelig her. Rotpunkt kjøkken har utviklet XTREME HPL LAMINATE og XTREME HPL KUNSTSTOF med nano-teknologi som gjør det vanskelig for flekker å holde seg på skapdører og andre overflater etter en berøring. Med denne teknologien unngår du de kjipe flekkene som alltid finner veien tilbake, selv etter en skikkelig rengjøring av kjøkkenet. Spesielt er dette gode nyheter for de som ønsker et kjøkken som er lett å holde rent.

XTREME HPL LAMINATE og XTREME HPL KUNSTSTOF kjøkkendører og -benker har myke berøringsflater som overfører teksturen i overflaten, uten å etterlate noen fingeravtrykk. Noe som er spesielt nyttig når du har små barn … eller andre gjester på kjøkkenet.

Kjøkkenet blir svært enkelt å rengjøre, ved at selv rengjøringsprosessen er enkel og smidig.VELG DIN EGEN STIL, SÅ LEVERER VI AKKURAT DET

Når du først begynner å bevege deg rundt i Rotpunkt kjøkkendelen hos Innred.no, vil du se at det er en overflod av ulike modeller, designløsninger, kjøkkenmuligheter, bredder og dybder. Kjøkken får du både som Moderne og Klassisk stil fordelt på 4 kjøkken modeller / kategorier som er Laminat,Lacque, Oak Line Edition og Wooden Kitchens. 
Legger vi til et stort utvalg kjøkkenmuligheter som spenner fra kjøkkenvifter til sensorer for åpning av skuffer, belysningsalternativer og grep/håndtak, skjønner du kanskje hvorfor vi tror du kommer til å finne en løsning du er fornøyd med.

Gjør deg selv en tjeneste – klikk deg inn på http://www.innred.no, så skjønner du ganske raskt hva vi mener når vi sier at Rotpunkt kjøkken gir deg en helt ny opplevelse av muligheter til ditt drømmekjøkken.Ønsker du en uforpliktende prat eller tegning av kjøkken? Ta kontakt!

  • Accepted file types: txt, pdf, rtf, doc, doc, xjpeg, jpg, gif, png.

    (Filer må være mindre enn 100 MB. Tillatte filtyper: txt pdf rtf doc docx jpeg jpg gif png)Bla gjennom våre fire hovedmodeller og produkter.© Copyright by INNRED 2017. Powered by Media Performance. All rights reserved.