Mogensen har garderober med forskellige muligheder


Det finnes garderobe til en hver behov. Alt fra klær til garasje og kontor. Mogensen har fire kategorier som skal passe dine behov. Kategoriene heter FASHION, COMPACT, IN-DOOR og TREND.

Hos Mogensen finner du et stort utvalg av garderobe med skyvedører som gjør det mulig å skreddersy fra topp til bunn. Skapene er produsert i Danmark, og her er noe for enhver smak og prisklasse.

Når du velger en løsning fra Mogensen, får du ikke bare et skap, men en solid og gjennomtenkt løsning, enten du ser for walk-in closet for luksus villa eller en enkel løsning for barnerommet. Her er løsninger for de som ønsker å gjøre-det selv, og for de som ønsker et ferdig installert garderobe løsning.

Et skap fra Mogensen er for det lille ekstra luksus som alle har råd til, og som gjør et vesentlig forskjell i hverdagen; for her får man mye valuta for pengene.
Du kan velge blant tre forskjellige serier Fashion, Compact og In-Door. Men uansett hvilken enhet du velger, er det lik kvalitet på alle garderobeløsninger. Garderobe løsningene er produsert i Danmark og det betyr at kort leveringstid.


Mogensen – Compact Garderobeskap

Mogensen – Fashion Garderobeskap

Mogensen – Tendence Garderobeskap
Mogensen – In-door Garderobeskap
Mogensen – Fashion Garderobeskap
Mogensen – Compact Garderobeskap
Mogensen – Trend Garderobeskap
Mogensen – Compact Garderobeskap

Mogensen – Trend Garderobeskap

© Copyright by INNRED 2017. Powered by Media Performance. All rights reserved.